Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Wanneer je bestelling is afgerond, is het helaas niet mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren. Indien een product defect is bij ontvangst, of er is een verkeerd product afgeleverd, dient de koper ons meteen (binnen 24 uur) per mail (info@zenonly.nl) te informeren. Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder.

 

Betalen

Je kunt je bestelling betalen via:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Creditcard (Visa en Mastercard)

Voor meer informatie over iDeal betalingen ga naar www.ideal.nl

 

Levering van je bestelling

De bestellingen die op werkdagen worden geplaatst, zullen in de regel binnen 24 uur worden verzonden. De bestellingen die vrijdag na 12 uur ‘s middags of in het weekend worden geplaatst, zullen de daaropvolgende maandag verstuurd worden.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Nadat wij je producten hebben verstuurd, versturen wij een Tracking link naar je e-mailadres. Door hierop te klikken kom je automatisch terecht op de pagina van PostNL, waar je het verloop van je bestelling kunt volgen. Zo weet je precies waar je pakket zich bevindt en wanneer je deze ongeveer kunt verwachten.

 

Retourneren

Is een artikel niet naar wens of wil je het omruilen? Dan kan het eenvoudig binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, wat de reden ook is, mits het product niet is aangebroken of beschadigd.

Een bestelling dient per post geretourneerd te worden door het retouradres op de doos te noteren. Eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening, nadat het pakket is ontvangen en gecontroleerd op eventuele beschadigingen en/of gebruikerssporen.

Voor meer informatie over het retourneren, verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden van Zen Only.

 

Stuur het te retourneren product naar:

Zen Only
T.a.v. Afdeling Retourneren
Postbus 36213
1020 ME Amsterdam

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.